Beplantingsplan

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is een essentieel onderdeel van uw tuin. Met beplanting kun je niet alleen kleuren en structuren in je tuin ervaren, maar ook kun je door de juiste toepassing van beplanting verschillende ruimtes creëren. Een ruimte waar je je bijvoorbeeld terug kan trekken tussen de beplanting geeft je de kans te ontspannen in het dagelijkse drukke leven.

Daarnaast ervaren we dat veel mensen de gedachten hebben dat ze bij de toepassing van planten in hun tuin direct veel onderhoud hebben. Dit hoeft niet!
Er zijn diverse soorten planten die er voor zorgen dat de ontwikkeling van ongewenste gewassen onderdrukt worden, waardoor werkzaamheden in de tuin beperkt zullen zijn.
Als u graag onderhoudsvriendelijke beplanting in uw tuin wil, adviseren we u graag hierover.

Door de juiste plantkeuzes te maken kan ook biodiversiteit in uw tuin bevorderd worden. Wilt u graag meer insecten, vogels en andere dieren in uw tuin?
Beplanting kan dit enorm stimuleren.
Wilt u juist een strakke tuin of juist een natuurlijk geheel creëren? Beplantingsplannen worden geheel in samenspraak met u gemaakt.

Kosten voor het maken van een beplantingsplan zijn geheel afhankelijk van uw wensen en afhankelijk van de oppervlakte van de betreffende plantvakken.

Ook kunnen we uiteraard de uitvoering verzorgen.

Kortom: U geeft aan wat uw wensen zijn en wij stemmen de beplanting daarop af!

Bekijk hier een aantal van onze ontwerpen

En hier een aantal van onze resultaten