Daktuin laten aanleggen?

Daktuin

Wilt u een daktuin laten aanleggen? Ook op het dak zijn er legio mogelijkheden met betrekking tot een prachtige tuin. Schraven Hoveniers heeft al meerdere daktuinen mogen aanleggen. Het aanleggen hiervan is altijd weer een bijzondere klus. Lees hieronder meer over hoe de aanleg van een daktuin wordt aangepakt.

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Een goed ontwerp als basis

Een daktuin begint bij het maken van een goed ontwerp. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van tuinen. Onze ontwerper gaat met u om tafel om uw wensen te bespreken. De ontwerper maakt vervolgens een gedetailleerd ontwerp. Uw wensen zijn bepalend voor dit ontwerp. Nadat het ontwerp goedgekeurd is, kunnen we aan de slag met het realiseren van uw daktuin.

Duidelijke planning

Het ontwerp is goedgekeurd. De aanleg van uw daktuin kan beginnen. Maar niet voordat wij duidelijk met u de planning hebben doorgenomen zoals al eerder is besproken. Samen doorlopen we de fases van de werkzaamheden. Zodat u precies weet waar u aan toe bent bij de aanleg van uw nieuwe daktuin. Onze hoveniers staan te popelen om aan de slag te gaan.

Hoe wordt een daktuin aangelegd?

Voor één van onze klanten hebben wij een daktuin/dakterras aangelegd. Het ging om een daktuin op 15 meter hoog. In totaal hadden wij 4 weken de tijd. Het ging hierbij om een ruimte van 2340 vierkante meter. Waarvan 1000m2 bestrating, 271m3 granulaat, 3700 meter beregeningsleiding en ruim 6.000 planten. Een flinke klus dus! Na 4 weken van hard werken, was de daktuin klaar en konden bewoners genieten van een prachtige buitenplek.

Daktuin aanleggen
Daktuin

Van het aanleggen van deze tuin hebben wij ook een video gemaakt. U kunt hieronder de video bekijken.

Oplevering van uw daktuin

Onze hoveniers hebben de handen vol enthousiasme uit de mouwen gestoken. Zoals u bij Schraven Hoveniers kunt verwachten is er niet stilgezet. Vol passie is er gewerkt aan de tuin en het resultaat mag er zijn. Samen lopen we door uw nieuwe daktuin om te bespreken of alles naar wens is. De eerstvolgende maanden houden we contact om te kijken of er nog werkzaamheden nodig zijn aan uw nieuwe tuin.

Ook voor het onderhoud van uw daktuin

Bent u al in het bezit van een daktuin, maar heeft u niet de tijd om deze zelf te onderhouden? U kunt ons ook inschakelen voor het onderhoud. Dit kan eenmalig of periodiek. U geeft uw wensen aan en wij zorgen met liefde voor uw tuin. Ook schakelen klanten ons in voor het winter- of zomerklaar maken van uw tuin/daktuin.

Ons werkgebied

Al ruim 40 jaar is Schraven Hoveniers een waar begrip in Wijchen en omgeving. Wij zijn zelf gevestigd in Wijchen, nabij Nijmegen. Wij zijn onder andere werkzaam in de volgende plaatsen:

Nijmegen
Groesbeek
Malden
Oss
Arnhem
Lent
Druten
Bemmel

Neem contact op voor het aanleggen van een daktuin in Arnhem, Nijmegen en omgeving

Schraven Hoveniers helpt u graag verder met het ontwerp van uw onderhoudsvrije tuintuinaanleg of tuinonderhoud. Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u vragen over één van onze diensten. Neem telefonisch contact met ons op via 024 – 64 148 25. Voeren wij binnenkort ook werkzaamheden uit aan uw daktuin?