Een groendak is een dak vol met planten. Er zijn verschillende soorten groendaken. De meeste groendaken hebben vele soorten planten staan en vaak hebben deze daken en gedeelte bedekt met mos. Het meest gebruikte groendak is het sedumdak. Daarnaast zijn ook een natuurdak en een duindak een vaak genomen groendak. Schraven heeft al vele jaren ervaring met het plaatsen van een groendak. Ook in uw regio, of u nou woont in ArnhemMaldenGroesbeek, Beuningen of Berg en Dal, Schraven Hoveniers kan bij u een groendak plaatsen.
Groendak

Groendak laten aanleggen

Wilt u graag professioneel een groendak laten aanleggen? Dan moet u bij Schraven Hoveniers zijn. Schraven Hoveniers heeft al vele jaren ervaring met het aanleggen van een groendak. Een groendak laten aanleggen kan op verschillende manieren. Welke manier mogelijk is hangt af van de helling van uw dak en van hoe sterk uw dak is. Het is natuurlijk logisch dat niet elk dak het maximale gewicht kan tillen.

Andere werkzaamheden

Ook voor andere werkzaamheden kunt u terecht bij Schraven Hoveniers. Al meer dan 40 jaar is Schraven Hoveniers actief in Nederland. Voor tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinontwerp bent u zeker bij Schraven op het juiste adres! Graag een planten op uw dak laten planten? Lees snel verder.

Groendak in uw regio beplanten

Schraven Hoveniers is werkzaam in vele regio’s. U kunt een groendak laten aanleggen in uw regio. Onder andere in de plaatsen NijmegenArnhemOssLentBemmelElst en Uden leggen wij groendaken aan. Lees snel verder over hou je contact kunt opnemen om een groendak te laten aanleggen.
Groendak laten aanleggen

Meer informatie over een groendak

Wilt u graag meer informatie over een groendak en de mogelijkheden er van? Neem contact op met Schraven Hoveniers en wij helpen u snel en goed met een professioneel groendak! Ook voor een prachtige daktuin kunt u met ons contact opnemen.