Heeft u uw droomhuis gevonden en bent u op zoek naar een hovenier die uw droomtuin realiseert? Schraven Hoveniers helpt u bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. Wij hebben als hoveniersbedrijf ruim 40 jaar in ervaring in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van diverse tuinen. Onze hoveniers hebben oog voor detail en vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw tuin. Kwaliteit staat hierbij voorop zodat u in alle rust kunt genieten van uw tuin.

De werkwijze van ons hoveniersbedrijf

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten en onze vakbekwame hoveniers zullen er alles aan doen om uw droomtuin te verwezenlijken. Heeft u liever dat wij een doordacht tuinontwerp maken? Schakel ons hoveniersbedrijf in voor een uniek tuinontwerp. Bij akkoord op onze scherpe offerte, zullen wij de details van uw droomtuin bespreken. Vervolgens starten de hoveniers met de aanleg van uw tuin.

Ook wanneer u op vakantie gaat, zorgen wij voor uw tuin

Geniet van uw welverdiende vakantie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Met de vakantieservice van ons hoveniersbedrijf zorgen wij voor het onderhoud van uw tuin. Onze gespecialiseerde hoveniers werken keihard aan uw tuin, terwijl u onbezorgd geniet. Wij houden uw gazon in absolute topconditie. Daarnaast zorgen onze hoveniers ervoor dat onkruid niet de kans krijgt om uw tuin over te nemen. Uiteraard geven wij alle planten water zodat uw tuin kleurrijk is bij terugkomst van uw vakantie. Ons hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat u met een goed gevoel thuiskomt en kunt blijven genieten van uw prachtige tuin.

De hulp van een hovenier inschakelen?

Wilt u zorgeloos genieten in uw tuin en even ontsnappen aan alle drukte? Kies dan voor Schraven Hoveniers! Ons hoveniersbedrijf is actief in Oss, Malden, Groesbeek, Nijmegen, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Lent, Druten, Berg en Dal, Elst, Uden en omgeving. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 024 – 64 148 25. U kunt ook contact opnemen door middel van ons contactformulier of het sturen van een e-mail naar info@schravenhoveniers.nl. Onze hoveniers staan voor kwaliteit en dat kunt u zien aan uw nieuwe tuin.