Uw droomtuin laten aanleggen in Arnhem? Schakel onze hovenier werkzaam in Arnhem in! Schraven Hoveniers is gevestigd in Wijchen, op een klein halfuurtje rijden afstand vanaf Arnhem. Wij werken veel in de omgeving. In de afgelopen jaren hebben wij al heel wat tuinen mogen aanleggen. Behalve voor de aanleg van uw tuin, kunt u ons voor meerdere diensten inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud van uw tuin, een tuinontwerp of een beplantingsplan. Voor een vakbekwame hovenier in Arnhem bent u dus aan het juiste adres bij ons!

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Uw droomtuin in Gelderland

De tuin is voor veel Nederlanders erg belangrijk. We brengen er – als het weer het toelaat – namelijk het liefst zo veel mogelijk tijd door. In de winter maken we sneeuwpoppen of stoken we een gezellig vuurtje in de vuurkorf. En tijdens de warme maanden kunnen we met gemak hele dagen in de stralende zon vertoeven. Helaas heeft niet iedereen de tijd of de kunde om zijn of haar tuin helemaal perfect aan te leggen. Hier kan onze hovenier nabij Arnhem verandering in brengen. Onze vakmannen helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Tuinaanleg in Arnhem

Weet u niet zo goed wat u met uw tuin aan moet? Vraag dan een tuinontwerp bij ons aan! Dan komen wij bij u langs om een goed doordacht tuinplan te maken. Onze creatieve ontwerper neemt al uw wensen met uw door. Op basis van dit gesprek en de oppervlakte van uw tuin maakt hij een passend ontwerp. Daarnaast kunnen wij – samen met onze hovenier in Arnhem – ook een beplantingsplan voor u verzorgen. Zo geniet u het hele jaar door van prachtige planten. Benieuwd naar de kosten van een tuinontwerp in Arnhem? Bekijk onze tarieven.

Hovenier Arnhem
Tuinaanleg Arnhem

Tuinonderhoud door onze hovenier in Arnhem

Natuurlijk, u wilt graag genieten van uw tuin. Maar niet iedereen heeft tijd om het onderhoud te plegen. Bovendien heeft niet iedereen groene vingers. Iedereen zijn hobby! Daarom pakt ons hoveniersbedrijf nabij Arnhem het graag van u over. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Bent u op zoek naar eenmalig onderhoud? Geen probleem! Of geniet u liever van periodiek onderhoud? Dan maken wij gebruik van onderhoudsschema’s. U kunt dan geheel genieten van een onderhoudsvrije tuin. Veel klanten kiezen voor een voorjaars- of najaarsbeurt. Nieuwsgierig? Onze hovenier nabij Arnhem kan u meer vertellen.

Een goed verzorgde tuin met Schraven Hoveniers

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier in de buurt van Arnhem, bent u bij Schraven Hoveniers op de juiste plek. Met ruim 40 jaar aan ervaring hebben wij al heel wat tuinen mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. U vindt ons werk dan ook in de regio van Arnhem,  OssMaldenGroesbeekNijmegenBemmelBeuningenLentDrutenBerg en dalElstUden en omgeving.. Daarnaast hebben wij ook de beste materialen in huis.

Voor- en najaarsbeurt

Wanneer het voorjaar zich aandient, kunt u niet wachten om heerlijk te genieten in uw tuin. Want in het voorjaar komt de flora weer rustig op gang. De tuin ontpop zich als een kleurig en fleurig aangezicht. Dé reden waarom veel mensen een hovenier in Arnhem inschakelen. Om optimaal te kunnen genieten van het voorjaar. Een voorjaarsbeurt is één van de kwaliteiten van ons hoveniersbedrijf in Arnhem! Maar welke werkzaamheden behoren tot de voorjaarsbeurt? Hierbij kunt u denken aan het graskanten steken, vegen van randen en straatwerk, spuiten van straatwerk, verticuteren & bemesten van gazon en en natuurlijk het snoeien van vorstgevoelige planten.

Maar u kunt onze hovenier nabij Arnhem niet alleen inschakelen voor een voorjaarsbeurt. Een najaarsbeurt is minstens zo belangrijk voor uw tuin. Zo snoeien wij de heesters en hagen en bekalken wij het gazon. Daarnaast zijn wij in het najaar druk bezig met het bladruimen in uw tuin. Zo heeft u daar geen omkijken naar!

Totaalonderhoud van onze hovenier in Arnhem

Als hovenier in Arnhem hebben wij ervaring met totaalonderhoud. Want een tuin heeft niet alleen een voor- en najaarsbeurt nodig. In overleg met u gaan wij kijken wat voor onderhoud uw tuin nodig heeft. Aan de hand hiervan stellen wij een onderhoudsplan op. Onze hovenier in Arnhem komt dan regelmatig langs voor onder andere het maaien van uw gazon en/of het snoeien van hagen en bomen. Maar ook voor onkruidbestrijding kunt u ons hoveniersbedrijf in Arnhem inschakelen. Zo kunnen wij uw tuin het gehele jaar voorzien van het onderhoud. Totaalonderhoud ontzorgt u dus volledig!

Neem nu contact op met ons hoveniersbedrijf in Arnhem

Bent u op zoek naar meer informatie over een tuinontwerp of -onderhoud? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnummer: 024 – 64 148 25. Ook kunt u ons een bericht sturen via info@schravenhoveniers.nl. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan ons portfolio. Hier hebben we een kleine selectie van ons werk in opgenomen. Staat onze hovenier binnenkort bij u in Arnhem in de tuin of daktuin?

Hoveniersbedrijf Arnhem
tuinonderhoud Arnhem