Bent u op zoek naar een hovenier in Elst? Schraven Hoveniers staat voor 40 jaar ervaring, vakbekwame hoveniers en goede kwaliteit. Wij zijn dé hoveniers voor uw tuin in Elst. Door onze jarenlange ervaring als hovenier in Elst weten wij hoe we elke tuin moeten ontwerpen of onderhouden. U kunt ons hoveniersbedrijf nabij Elst inschakelen voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij zijn gevestigd in Wijchen, op slechts een kleine afstand van Elst. Schraven Hoveniers werkt met veel plezier aan uw tuin.

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Hovenier in Elst inschakelen voor het maken van een tuinontwerp

Denkt u eraan om uw tuin compleet te laten renoveren? Schakel dan hét hoveniersbedrijf nabij Elst in om uw tuin te laten ontwerpen. Onze creatieve ontwerper zal onder het genot van een kop koffie al uw wensen bespreken. Daarna gaan we aan de slag met het maken van een gedetailleerd ontwerpplan voor uw tuin. Vervolgens wordt er een beplantingsplan ontworpen. Voor een gedetailleerd tuinontwerp bent u bij onze hovenier nabij Elst aan het juiste adres.

Tuinaanleg

Ook voor tuinaanleg kunt u bij ons hoveniersbedrijf in de omgeving van Elst inschakelen. Nadat de wensen zijn besproken, maken wij alles gereed voor tuinaanleg. De aanleg duur is afhankelijk van de grootte van uw tuin. Vooraf bespreken wij duidelijk met u de planning. Samen zullen wij de verschillende werkzaamheden fases doornemen. Onze hoveniers in Elst kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de aanleg van uw droomtuin!

Hoveniersbedrijf Elst  Hovenier Elst

Onderhoudsvrije tuin in Elst

Niet iedereen is even gek op tuinieren. Wilt u wel genieten van een prachtige tuin? maar heeft u er liever niet teveel onderhoud aan? Dan kunt u ons hoveniersbedrijf nabij Elst inschakelen om een onderhoudsvrije tuin te ontwerpen. Vervolgens gaan onze hoveniers in Elst aan de slag met de aanleg van uw onderhoudsvrije tuin.

Tuinonderhoud door uw hoveniersbedrijf

Heeft u geen groene vingers? Geen probleem! Onze hovenier in Elst kan elk seizoen in uw tuin werken. Wij werken 4 seizoenen, dus wij kunnen het hele jaar uw tuin netjes onderhouden. Het belangrijkste is dat uw tuin een voorjaars- en najaarsbeurt krijgt. Dit zijn de twee belangrijkste seizoenen waarin uw tuin goed onderhouden moet worden. Bij de juiste najaarsbeurt gaat uw tuin, goed de winter in om zo in het voorjaar er ook weer mooi uit te komen. Waarom zou u niet de hulp van onze hovenier in Elst inschakelen?

Vakantieservice in Elst

U kunt ons zelfs inschakelen wanneer u geniet van uw welverdiende vakantie. Wij als hovenier nabij Elst onderhouden met liefde uw prachtige tuin. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u op vakantie bent. Ideaal toch? U kunt uitrusten en wij onderhouden uw tuin!

Contact met ons hoveniersbedrijf nabij Elst

Bent u nieuwsgierig geworden naar al onze mogelijkheden? Of heeft u vragen na het lezen van deze tekst? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze hovenier in Elst. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen via 024 – 64 148 25. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via ons contactformulier. Onze hovenier is actief in o.a. OssMaldenGroesbeekNijmegenArnhemBemmelBeuningenLentDrutenBerg en dal, Elst, Uden en omgeving. Wie weet staan onze hoveniers binnenkort in uw tuin in Elst te werken.