Hovenier Groesbeek

Uitgekeken op uw huidige tuin en bent u nu op zoek naar een hovenier in Groesbeek die uw droomtuin kan realiseren? Of zoekt u een hovenier in Groesbeek die u kan helpen uw tuin te onderhouden? U bent aan het juiste adres bij Schraven Hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf in Wijchen (nabij Groesbeek). Wij zijn actief in alle plaatsen rondom Wijchen. Zowel de kleinere als grote plaatsen. Al sinds 1984 zijn wij actief, begonnen als eenmansbedrijf maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 14 man personeel. Behoorlijk uit de kluiten gewassen dus!

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij met ons hoveniersbedrijf nabij Groesbeek voor heel wat klanten mogen werken. Zowel zakelijke klanten als particulieren. U kunt bij onze hoveniers nabij Groesbeek terecht voor een compleet aanbod. Heeft het met groen te maken? Dan is de kans groot dat wij er actief mee zijn. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud. U vindt het bij dé hovenier van Groesbeek en omgeving!

Een tuinontwerp laten maken? Uw hovenier in Groesbeek helpt u!

Wij krijgen regelmatig klanten die uitgekeken zijn op de huidige tuin. Ze willen een nieuwe tuin, maar hebben geen idee hoe ze dit zelf het beste kunnen ontwerpen. Vaak hebben ze wel een bepaald beeld bij hoe de tuin moet worden, maar het blijft dan bij een ‘ruwe schets’. Onze hoveniers in Groesbeek helpen u graag verder met het ontwerp. In de loop der jaren hebben wij vele tuinen mogen ontwerpen. Van moderne stadstuin tot historische beeldentuin. Een tuinontwerp is erg smaakgevoelig en persoonlijk, daarom houden we de lijnen kort en communiceren we duidelijk met u over het ontwerp. Schakel vandaag nog een hovenier in Groesbeek in!

Hovenier Groesbeek
Tuinontwerp Groesbeek

Tuinonderhoud in Groesbeek

Als hovenier is het logisch dat we graag bezig zijn in de tuin. Dit geldt niet voor iedereen. Voor veel mensen is tuinieren geen hobby. Ook kan het natuurlijk zijn dat u simpelweg geen tijd heeft om de tuin of uw gazon te onderhouden. In dit soort gevallen kunt u een hovenier in Groesbeek inschakelen. Wij hebben diverse oplossingen voor het tuinonderhoud. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw tuin eenmalig te laten verzorgen. Bijvoorbeeld om de tuin ‘zomer- of winterklaar’ te maken. Wilt u heel het jaar door genieten van uw tuin en niet omkijken naar het onderhoud? Wij stellen samen met u een onderhoudsschema op. Zo heeft u geen omkijken naar uw tuin!

Tuinaanleg Groesbeek

Contact met ons hoveniersbedrijf nabij Groesbeek

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Groesbeek kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Wijchen (20 kilometer vanaf Groesbeek) en werken in alle omringende plaatsen. Denk hierbij aan: OssMaldenGroesbeekNijmegenArnhemBemmelBeuningenLentDrutenBerg en dalElst en Uden. U kunt telefonisch contact opnemen met ons via 024 – 64 148 25. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@schravenhoveniers.nl. Onze openingstijden zijn als volgt: Maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur ‘s ochtends tot 17.30 uur ‘s middags. Komen onze hoveniers nabij Groesbeek binnenkort bij u langs?
Hoveniersbedrijf Groesbeek