Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren hovenier in Cuijk en omgeving? Dan zit u bij Schraven Hoveniers helemaal goed! Wij hebben al meer dan 40 jaar een breed scala aan hoveniersdiensten, van tuinontwerp tot aanleg, en van tuinonderhoud tot complete tuinrenovaties. Met onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Lees snel verder om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Onze deskundige hoveniersdiensten in Cuijk en omgeving

Tuinontwerp op maat

Een goed begin is het halve werk, en dat geldt zeker voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Onze creatieve en ervaren tuinontwerpers nemen de tijd om uw wensen en ideeën in kaart te brengen. Vervolgens vertalen ze dit naar een uniek en innovatief tuinontwerp dat helemaal aansluit bij uw stijl en budget.

 

Tuinaanleg door ervaren hoveniers

Bij Schraven Hoveniers staat kwaliteit voorop. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren en goed opgeleide hoveniers. Zij zorgen voor een vakkundige aanleg van uw nieuwe tuin, waarbij u kunt rekenen op een zorgvuldige afwerking en oog voor detail.

Tuinonderhoud in Cuijk

Wilt u een mooie en verzorgde tuin, maar heeft u geen tijd om er zelf mee aan de slag te gaan? Onze ervaren hoveniers nemen graag het tuinonderhoud voor u uit handen. Denk hierbij aan grasmaaien, snoeien, onkruid verwijderen en bemesten. Met ons vakkundige onderhoud blijft uw tuin het hele jaar door in topconditie.

 

Beplanting en advies

De juiste beplanting kunnen uw tuin maken of breken. Wij helpen u graag met het maken van de perfecte keuze, rekening houdend met de bodemgesteldheid, lichtinval en onderhoud. Daarnaast geven onze experts u tips en advies om je planten gezond en mooi te houden.

Schraven Hoveniers aan het werk in een onderhoudsvrije tuin

Bestrating en terrasaanleg

Een mooi terras of oprit is een echte meerwaarde voor je woning. Schraven Hoveniers heeft alle kennis en ervaring in huis om uw bestrating of terrasaanleg tot een succes te maken. Wij werken met kwalitatieve materialen en zorgen voor een strak en duurzaam resultaat.

 

Vakkundige tuinrenovatie

Is uw tuin toe aan een opfrisbeurt? Onze hoveniers renoveren uw tuin met veel zorg en aandacht. We kijken samen met u naar de mogelijkheden om uw tuin een nieuwe uitstraling te geven en bespreken graag uw wensen op het gebied van functionaliteit en onderhoud.

Voorbeeld tuin ontworpen en gerealiseerd door Schraven Hoveniers

Waarom kiezen voor Schraven Hoveniers in Cuijk?

Lokale kennis en ervaring

Schraven Hoveniers is al jarenlang dé hovenier in Cuijk en omstreken. Onze lokale kennis en ervaring zorgen ervoor dat we een passend advies kunnen geven en goed kunnen inspelen op uw wensen.

 

Persoonlijke benadering en klanttevredenheid

Wij vinden een goede relatie met onze klanten erg belangrijk. Daarom hanteren wij een persoonlijke benadering, waarbij we altijd tijd maken voor uw vragen en wensen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er dan ook alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen.

 

Heldere communicatie en transparante offertes

Niemand houdt van verrassingen achteraf, daarom communiceren wij altijd helder over de werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Onze offertes zijn transparant en geven u een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten.

 

Zorgvuldige afwerking en oog voor detail

Een verzorgde tuin zit hem in de details. Onze hoveniers besteden veel aandacht aan de afwerking en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe tuin.

 

250+ Klanten beoordelen ons met een 8.8!

Bij Schraven Hoveniers streven we ernaar om onze tevreden klantenkring voortdurend uit te breiden. We zijn trots op de positieve beoordelingen die we over de jaren van onze klanten hebben mogen ontvangen. Onze betrouwbaarheid en vriendelijke benadering zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw tuinproject aan ons kunt overlaten. Een volledig overzicht van onze klantbeoordelingen kunt u hier vinden.

Bekijk onze recente projecten in Cuijk en omgeving

Wij zijn trots op onze gerealiseerde projecten en laten deze dan ook graag zien. Neem een hieronder een kijkje voor een overzicht van onze recente tuinaanleg en tuinrenovatie projecten in Cuijk en omgeving.

Onze werkwijze – Van kennismaking tot oplevering van uw droomtuin

Inventarisatie en kennismaking

De eerste stap naar uw droomtuin is een kennismakingsgesprek met een van onze ervaren hoveniers. Hier bespreken we uw wensen, ideeën en de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek maken we een plan van aanpak op maat.

 

Tuinontwerp en offerte

Onze tuinontwerpers gaan aan de slag met het uitwerken van een uniek en persoonlijk tuinontwerp. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte waarin alle kosten duidelijk zijn gespecificeerd. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

Uitvoering van het project

Na uw akkoord op het tuinontwerp en de offerte, gaan onze vakkundige hoveniers aan de slag met de uitvoering van het project. We houden u op de hoogte van de voortgang en u kunt altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

 

Oplevering en nazorg

Als uw nieuwe tuin helemaal klaar is, doen we samen met u een final check om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Ook geven we instructies en tips voor onderhoud of voeren we dit indien gewenst op periodieke basis voor u uit. Mocht er na de oplevering nog iets zijn dat niet in orde is, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar om dit op te lossen.

Neem contact op met Schraven Hoveniers

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via telefoon op 024 – 64 148 25, stuur ons een e-mail op info@schravenhoveniers.nl of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina. Onze vriendelijke hoveniers helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Kan een Hovenier in Cuijk mij helpen met het kiezen van de juiste planten voor mijn tuin?
Ja, een Hovenier heeft ruime kennis van verschillende soorten planten en kan u adviseren over welke soorten het beste zullen gedijen in uw tuin, rekening houdend met de bodem, lichtomstandigheden en uw persoonlijke voorkeuren.
Hoeveel kost het om een hovenier in Cuijk in te huren?

De kosten variëren afhankelijk van het type en de omvang van het project. Bij Schraven Hoveniers maken we altijd een duidelijke offerte binnen uw budget met een kostenoverzicht zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Kunnen hoveniers in Cuijk mij helpen met het ontwerpen van mijn tuin?

Ja, wij van Schraven Hoveniers bieden tuinontwerpdiensten aan. Zo kunnen we u helpen bij het kiezen van planten, het plannen van bestrating en andere tuinelementen.

Moet ik aanwezig zijn als de hovenier werkt?

Dat hangt af van het type werk. Het kan nuttig zijn om bij de eerste ontmoeting aanwezig te zijn, maar het is meestal niet nodig om tijdens het gehele project aanwezig te zijn.