Zoekt u een ervaren hovenier in Ede en omgeving die uw tuin kan omtoveren tot een prachtig groen paradijs? Maak dan kennis met Schraven Hoveniers, uw lokale expert op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Onze hoveniersdiensten in Ede en omgeving

Het scala aan diensten die Schraven Hoveniers aanbiedt is breed: van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Hieronder leest u meer over deze diensten en hoe wij te werk gaan.

Tuinontwerp: Van idee tot realisatie

Heeft u een idee voor uw droomtuin maar weet u niet hoe dit te realiseren? Schraven Hoveniers is dé specialist op het gebied van tuinontwerp in Ede en omstreken. Wij zetten uw wensen en ideeën graag om in een concreet en passend tuinontwerp.

 

Ontwerpfase: Samen werken aan uw droomtuin

Tijdens de ontwerpfase staat persoonlijk contact centraal. Door nauw samen te werken met u als klant, zorgen we voor een ontwerp dat volledig bij u past. We houden rekening met de wensen, eisen en mogelijkheden van uw tuin, maar ook met zaken als budget en eventuele toekomstige ontwikkelingen. Onze ervaren ontwerpers en hoveniers werken samen om een plan te creëren waarin alle aspecten van uw droomtuin worden meegenomen, van begroeiing en bestrating tot verlichting en accessoires.

 

Realisatie: Van ontwerp naar aanleg van de tuin

Na de ontwerpfase gaan onze vakkundige hoveniers aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Wij werken met de beste materialen en staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast houden we rekening met duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen bij de aanleg van uw tuin. Het resultaat? Een tuin waar u jarenlang van kunt genieten, zonder zorgen.

Voorbeeld van een natuurlijke tuin gerealiseerd door Schraven Hoveniers
Medewerker van Schraven Hoveniers werkt aan een nieuwe tuin.

Tuinaanleg: Voor een prachtige en duurzame tuin

Schraven Hoveniers is in Ede en omstreken hét adres voor alles wat met tuinaanleg te maken heeft. Onze hoveniers staan garant voor vakwerk en streven ernaar om uw droomtuin te realiseren.

 

Beplanting, bestrating en andere tuinelementen

Wij verzorgen niet alleen de beplanting en bestrating van uw tuin, maar ook de aanleg van vijvers, schuttingen, veranda’s en andere tuinelementen. Geen enkele wens is ons te gek, met onze expertise en creativiteit zorgen wij ervoor dat uw tuin een prachtig en harmonieus geheel wordt. Wij zorgen voor een vakkundige aanleg van deze tuinelementen, waarbij we altijd rekening houden met de stijl van uw tuin en uw wensen en eisen.

Tuinonderhoud: Genieten van een verzorgd groen paradijs

Tuinonderhoud is een essentieel onderdeel van het behoud van uw tuin. Schraven Hoveniers neemt u graag deze zorg uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw prachtig onderhouden tuin.

 

Periodiek of eenmalig onderhoud door ons vakkundige team

Of u nou kiest voor periodiek of eenmalig onderhoud, ons vakkundige team staat altijd voor u klaar. We kunnen zorg dragen voor boomverzorging, gazononderhoud, het snoeien van struiken en heesters en nog veel meer. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van planten en technieken, bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit van tuinonderhoud. Schraven Hoveniers maakt tuinonderhoud eenvoudig. Wij ontzorgen u volledig en zorgen ervoor dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Voorbeeld van een natuurlijke tuin gerealiseerd door Schraven Hoveniers

Schraven Hoveniers: Uw professionele hovenier in Ede

Schraven Hoveniers is een dynamisch en vakkundig hoveniersbedrijf met passie voor het creëren van unieke tuinen die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Ons team bestaat uit ervaren hoveniers, tuinontwerpers en andere specialisten die nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

 

Onze ervaring en expertise in tuinonderhoud en tuinontwerp

Met jarenlange ervaring op het gebied van tuinonderhoud en tuinontwerp zijn wij in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden. Schraven Hoveniers staat voor u klaar om u te voorzien van een tuin die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam.

 

Waarom kiezen voor Schraven Hoveniers in Ede

Bij Schraven Hoveniers streven wij ernaar om u een persoonlijke en uitstekende service te bieden. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en stellen alles in het werk om deze te realiseren. Onze deskundige en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat wij uitstekende resultaten behalen. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud, zodat u verzekerd bent van een eigentijdse en stijlvolle tuin. Wanneer u kiest voor Schraven Hoveniers, kiest u voor een betrouwbaar bedrijf waar u op kunt bouwen, zowel tijdens als na de realisatie van uw droomtuin.

Schraven Hoveniers is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in tuinontwerp en het aanleggen van tuinen in Ede en omgeving.

  • Specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor woningen en bedrijven in Ede en omgeving
  • professioneel advies en uitvoering
  • 40+ Jaar ervaring
  • 250+ Klanten beoordelen ons met een 8.8!
Voorbeeld tuin ontworpen en gerealiseerd door Schraven Hoveniers

Wat maakt ons uniek?

Er zijn verschillende factoren die ons onderscheiden van andere hoveniersbedrijven.

 

Duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze materialen en oplossingen zijn zorgvuldig gekozen om de impact op het milieu te minimaliseren. Ook geven we u graag advies over hoe u op een bewuste manier met uw tuin om kunt gaan.

 

Uitstekende klantenservice en persoonlijk contact

Bij Schraven Hoveniers staat persoonlijk contact en klanttevredenheid voorop. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren, en zorgen dat deze zo goed mogelijk worden meegenomen in het ontwerp en de uitvoering van uw tuinproject. Onze uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat u zich gehoord en begrepen voelt.

 

Kwaliteit en vakmanschap voor een eerlijke prijs

De kwaliteit van ons werk en ons vakmanschap is waar wij in uitblinken. Wij zorgen er altijd voor dat uw tuin tot in de puntjes is verzorgd en dat alles naar tevredenheid verloopt. Dit alles voor een eerlijke prijs.

Onze projecten in Ede en omgeving

Neem een kijkje in ons uitgebreide portfolio aan projecten in Ede en de omgeving. Onze tuinen bestrijken een breed scala, van compacte stadstuinen tot uitgestrekte landelijke tuinen, en van klassiek tot eigentijds. Elk van onze tuinen is uniek en voldoet aan de hoge verwachtingen en behoeften van onze cliënten.

Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Schraven Hoveniers

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag meer weten over wat Schraven Hoveniers voor u kan betekenen? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier onderaan deze pagina om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij nemen graag de tijd om uw wensen en ideeën te bespreken en te verkennen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

 

Realiseer uw droomtuin in Ede met Schraven Hoveniers

Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen, op zoek bent naar professioneel tuinonderhoud of graag uw huidige tuin wilt laten renoveren, Schraven Hoveniers is dé hovenier in Ede en omstreken die u kan helpen. Ons toegewijde en ervaren team staat voor u klaar om uw droomtuin te realiseren. Maak nu een afspraak en begin aan uw tuinproject met Schraven Hoveniers.

Veelgestelde vragen

Kan ik een hovenier in Ede inhuren voor een eenmalig project?

Ja, u kunt een hovenier inhuren voor zowel eenmalige projecten, zoals tuinontwerp of tuinaanleg, als voor regelmatig onderhoud.

Hoe lang duurt het om een tuin te laten aanleggen door een hovenier in Ede?

De tijdsduur hangt af van de grootte van de tuin en de complexiteit van het ontwerp. Het kan variëren van enkele dagen tot enkele weken. Bij Schraven Hoveniers zijn we duidelijk en transparant over de werkzaamheden en looptijd zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bieden hoveniers in Ede ook onderhoudsdiensten aan?

Ja, veel hoveniers in Ede en omgeving waaronder ook wij van Schraven Hoveniers bieden onderhoudsdiensten aan. Dit kan regelmatig onderhoud zijn zoals het snoeien van bomen, maaien van het gazon, en plantenverzorging, of seizoensgebonden onderhoud. Vraag naar de mogelijkheden, we helpen u graag op weg!

Moet ik aanwezig zijn terwijl de hovenier aan het werk is?

Dit is afhankelijk van de afspraken die u maakt met uw hovenier. In de meeste gevallen is het niet noodzakelijk om aanwezig te zijn, maar sommige klanten geven er de voorkeur aan om ter plaatse te zijn.

Werken jullie ook aan commerciële projecten?

Ja, wij van Schraven Hoveniers hebben ervaring met zowel residentiële als commerciële projecten.

Kunnen hoveniers in Ede advies geven over het kiezen van de juiste planten voor mijn tuin?

Ja, hoveniers zijn experts op het gebied van planten en kunnen u adviseren over welke planten het beste in uw tuin zouden passen, rekening houdend met zaken zoals de omgeving, bodemsoort, lichtinval, en uw persoonlijke voorkeuren.