Zoekt u een ervaren en betrouwbare hovenier in Tiel? Schraven Hoveniers is dé partner voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Geïnteresseerd om meer te weten te komen over ons vakmanschap en passie voor tuinieren? Lees dan verder!

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Onze diensten

Bij Schraven Hoveniers kunt u terecht voor diverse diensten op het gebied van tuinen en groen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is de basis voor uw droomtuin. We nemen de tijd om uw wensen en eisen te bespreken en zorgen voor een ontwerp waar u echt blij mee bent.

Tips voor het ontwerpen van de perfecte tuin

Om tot het perfecte tuinontwerp te komen, gaan we samen met u op zoek naar de juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit. We geven ook tips en ideeën om uw tuin een persoonlijke touch te geven.

Consultatie en planning op maat

Wij vinden het belangrijk dat uw tuin aansluit bij uw wensen en levensstijl. Daarom bieden we een consultatie en planning op maat, zodat we samen tot het beste resultaat komen.

Inzicht in potentieel en mogelijkheden van uw tuin

Elke tuin heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden. We helpen u om inzicht te krijgen in wat er allemaal mogelijk is, zodat u optimaal kunt genieten van uw droomtuin.

Tuinontwerp tekening voorbeeld gerealiseerd door Schraven Hoveniers
Medewerker van Schraven Hoveniers werkt aan een nieuwe tuin.

Tuinaanleg

Een prachtig tuinontwerp verdient vakkundige aanleg. Bij Schraven Hoveniers kunt u terecht voor zowel kleine als grote tuinprojecten.

Beplanting en materialen naar keuze

U heeft de keuze uit een breed scala aan planten en materialen, zodat uw tuin helemaal aan uw smaak en stijl voldoet.

Renovatie en reconstructie van bestaande tuinen

Is uw huidige tuin toe aan een opknapbeurt? We helpen u graag bij het renoveren en herinrichten van uw bestaande tuin.

Aanleg van bestrating, vijvers, terrassen, en meer

Onze hoveniers zijn ook gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen van bestrating, vijvers, terrassen en meer, niks is ons te gek.

Tuinonderhoud

Een tuin heeft onderhoud nodig om er op zijn best uit te zien. Schraven Hoveniers neemt dit graag voor u uit handen.

Snoeien, maaien, bemesten, etc.

Als hovenier in Tiel kunnen we alle aspecten van tuinonderhoud voor u verzorgen, van snoeien en maaien tot bemesten.

Eenmalig of periodiek onderhoud

Of u nu eenmalig onderhoud wilt of liever een periodiek onderhoudsplan afsluit, wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd tiptop bij ligt.

Opties voor een onderhoudsvrije tuin

Liever zo min mogelijk onderhoud? Wij hebben ook ervaring in het aanleggen en onderhouden van onderhoudsvrije tuinen.

Medewerker van Schraven Hoveniers werkt aan een nieuwe tuin.

Waarom kiezen voor Schraven Hoveniers in Tiel?

Als inwoner van Tiel en omgeving wilt u natuurlijk het beste voor uw tuin. Schraven Hoveniers is een dynamisch en vakkundig hoveniersbedrijf actief in Tiel en de omgeving met passie voor het creëren van unieke tuinen.

 

Ervaring en expertise in tuinontwerp, aanleg en onderhoud

Schraven Hoveniers heeft al 40+ jaar ervaring in het vak en kent als geen ander de kneepjes van het hovenierswerk. Wij combineren expertise met creativiteit in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin.

 

Persoonlijke benadering en klanttevredenheid

Bij Schraven Hoveniers luisteren naar uw wensen en voorkeuren, en zetten die om in een tuin waar u echt van kunt genieten. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

 

Vakkundig team

Ons team bestaat uit ervaren hoveniers, tuinontwerpers en andere specialisten die nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

 

Hoge klantbeoordeling

250+ Klanten beoordelen ons met een 8.8. Daar zijn we natuurlijk trots op! Bekijk onze beoordelingen hier.

Onze projecten in Tiel en omgeving

Wij zijn trots op de vele tuinprojecten die we hebben gerealiseerd in Tiel en omgeving. Onze tuinen bestrijken een breed scala, van compacte stadstuinen tot uitgestrekte landelijke tuinen, en van klassiek tot eigentijds. Elk van onze tuinen is uniek en voldoet aan de hoge verwachtingen en behoeften van onze cliënten.

Een afspraak maken met Schraven Hoveniers?

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op! Bij Schraven Hoveniers maakt u kennis met enthousiaste en deskundige medewerkers die uw tuinwensen serieus nemen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. U kunt ons bereiken via info@schravenhoveniers.nl of neem telefonisch contact op via 024 – 64 148 25.

Veelgestelde vragen

Welke diensten kan ik verwachten van een hovenier in Tiel?

Hoveniers in Tiel zoals wij van Schraven Hoveniers bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating, vijveraanleg, en boomverzorging.

Wat kost het om een hovenier in Tiel in te huren?

De kosten variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Voor een nauwkeurige schatting is het raadzaam om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Is het nodig dat ik aanwezig ben als de hovenier aan het werk is?

Dit hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de aard van het werk. In sommige gevallen kan het nuttig zijn om aanwezig te zijn, maar het is vaak niet noodzakelijk.