Hovenier Veenendaal

Woont u in Veenendaal of de omliggende gebieden en bent u op zoek naar een professionele hovenier voor tuinonderhoud, tuinontwerp, tuinaanleg of andere hoveniersdiensten? Schraven Hoveniers is hét hoveniersbedrijf in Veenendaal en omstreken waar u terecht kunt voor al uw tuingerelateerde wensen. Van het ontwerpen en aanleggen van een compleet nieuwe tuin tot periodiek onderhoud en renovatie van uw bestaande tuin, wij staan voor u klaar.

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Onze uitgebreide hoveniersdiensten in Veenendaal

Als lokale hovenier in de regio van Veenendaal zijn we expert op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en meer. Elk van onze diensten wordt uitgevoerd door ervaren hoveniers die begrijpen hoe belangrijk een goed ingerichte en onderhouden tuin is voor uw woning of bedrijfspand.

Tuinontwerp

Het creëren van het perfecte tuinontwerp draait om het begrijpen van uw wensen en verwachtingen. Onze professionele tuinarchitecten werken nauw samen met u om uw droomtuin tot leven te brengen. We houden rekening met de beschikbare ruimte, uw budget, de beplanting, de elementen die u wilt behouden en daarnaast ook met de mogelijkheden om de nieuwe tuin te realiseren.

Na een gedetailleerde analyse, presenteren we een tuinontwerp dat uw ideeën en wensen combineert met onze ervaring en kennis van tuinarchitectuur. Onze ontwerpen variëren van eenvoudige en functionele ontwerpen tot weelderige en luxueuze creaties, altijd afgestemd op uw wensen en persoonlijke stijl.

Tuinontwerp tekening voorbeeld gerealiseerd door Schraven Hoveniers
Medewerker van Schraven Hoveniers werkt aan een nieuwe tuin.

Tuinaanleg

Nadat het tuinontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot het aanleggen van de tuin. Ons team van ervaren hoveniers zorgt ervoor dat uw tuin op vakkundige wijze wordt aangelegd, binnen de gestelde deadline en binnen het vooraf afgesproken budget.

Bij de aanleg van de tuin wordt er rekening gehouden met de bodemkwaliteit, de afwatering, de bestrating en het groen. Ook installeren we indien nodig verlichting, een beregeningssysteem of andere technische elementen. Dankzij onze ruime 40+ jaar ervaring in het vak, en hoogwaardige materialen, bent u bij ons verzekerd van een tuin die jarenlang meegaat en aan al uw eisen voldoet.

Tuinonderhoud

Een goed onderhouden tuin is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Daarom bieden we ook periodiek tuinonderhoud aan, afgestemd op uw wensen en budget. Onze diensten variëren van basis tuinonderhoud, zoals snoeien, maaien en onkruid verwijderen, tot geavanceerde, specialistische werkzaamheden.

Wij begrijpen dat niet elke tuin hetzelfde is en daarom bieden we op maat gemaakte onderhoudspakketten aan. Of u nou op zoek bent naar een eenmalige onderhoudsbeurt of een meer structurele oplossing zoals een onderhoudsplan, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de onderhoudsmogelijkheden te bespreken voor uw tuin.

Medewerker van Schraven Hoveniers werkt aan een nieuwe tuin.

Waarom kiezen voor Schraven Hoveniers in Veenendaal?

Onze jarenlange ervaring en vakmanschap

Schraven Hoveniers heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. We zijn een team van gedreven vakmensen die elke dag met passie werken aan de mooiste tuinen in Veenendaal en omgeving. Ons team bestaat uit ervaren hoveniers en ontwerpers die precies weten hoe ze van uw tuin een prachtig geheel maken. Ons doel? Uw droomtuin tot leven te brengen!

 

Persoonlijke benadering en aandacht voor uw wensen

Bij Schraven Hoveniers staan uw wensen centraal. We luisteren aandachtig naar uw ideeën en voorkeuren, en zetten dit om in een realistisch en haalbaar tuinontwerp. We denken actief met u mee en bieden deskundig advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw tuin.

 

250+ klanten beoordelen ons met een 8.8!

Bij Schraven Hoveniers doen we er alles aan om onze tevreden klantenkring verder uit te bouwen. We zijn trots op de vele positieve beoordelingen van onze klanten. Onze betrouwbaarheid en klantvriendelijke houding zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw tuinproject aan ons kunt toevertrouwen. Lees al onze beoordelingen hier.

Onze projecten in en rond Veenendaal

Neem een kijkje in ons uitgebreide portfolio aan projecten in de regio van Veenendaal en laat u inspireren door de verscheidenheid aan projecten die wij reeds hebben gerealiseerd. We hebben ervaring met een breed assortiment aan tuinen, van kleine stadstuinen tot grote landelijke tuinen, en variërend van klassieke tot moderne stijlen. Elke tuin die we creëren is uniek en voldoet aan de hoge standaarden en specifieke eisen van onze klanten.

Neem contact op met Schraven Hoveniers voor een vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd in onze hoveniersdiensten en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gemakkelijk en snel telefonisch contact met ons op: 024 – 64 148 25, stuur een e-mail naar: info@schravenhoveniers.nl, of gebruik ons contactformulier onderaan de pagina.

Om een helder beeld te krijgen van uw wensen en ideeën, komen wij graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we wat uw verwachtingen zijn en wat er mogelijk is binnen uw budget. Vervolgens stellen wij een offerte op maat voor u op.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een tuin aan te leggen in Veenendaal?

De tijdsduur hangt af van de grootte en complexiteit van de tuin. Bij Schraven Hoveniers maken we vooraf altijd een professionele planning van de werkzaamheden zodat u precies weet wanneer uw tuin klaar is.

Moet ik aanwezig zijn als de hovenier aan het werk is?

Dit hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de aard van het werk. Het kan nuttig zijn om aanwezig te zijn voor overleg, maar het is vaak niet noodzakelijk.

Kunnen hoveniers in Veenendaal ook advies geven over het onderhoud van mijn tuin?

Ja, bij Schraven Hoveniers geven we u graag advies over het onderhoud van uw tuin, inclusief snoeien, bemesten, water geven en nog veel meer.