Hovenier Wageningen

Zoekt u een betrouwbare en vakkundige hovenier in de omgeving van Wageningen? Dan is Schraven Hoveniers de juiste keuze voor u! Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van tuinonderhoud, tuinontwerp, tuinaanleg en andere hoveniersdiensten zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd perfect uitziet. Wij bieden professionele diensten, duurzame oplossingen en klantgerichte service. Lees verder en ontdek waarom Schraven Hoveniers dé hovenier in Wageningen en omgeving is die u zoekt.

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Onze diensten

Bij Schraven Hoveniers kunt u terecht voor diverse diensten op het gebied van tuinonderhoud, tuinontwerp, tuinaanleg en overige hoveniersdiensten.

Tuinontwerp

Een prachtige tuin begint bij een goed ontwerp. Bij Schraven Hoveniers werken we nauw samen met u om een tuinontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw ideeën en verwachtingen. Aan de hand van uw input en onze ervaring en creativiteit maken we een uniek ontwerp dat precies bij u past. Zo komt de tuin van uw dromen stap voor stap tot leven.

Tuinaanleg

Heeft u uw droomtuin ontworpen en bent u klaar voor de volgende stap? Schraven Hoveniers staat voor u klaar om uw tuin aan te leggen. Of het nu gaat om de aanleg van een volledige tuin of een specifiek tuinproject zoals bestrating, beplanting of het plaatsen van een schutting, wij zorgen ervoor dat alles vakkundig en naar wens wordt uitgevoerd. Uiteraard gebruiken wij hierbij alleen de beste materialen en technieken, zodat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige tuin.

Medewerker van Schraven Hoveniers werkt aan een nieuwe tuin.
Medewerker van Schraven Hoveniers werkt aan een nieuwe tuin.

Tuinonderhoud

Uw tuin is een plek om te genieten. Een goed onderhouden tuin draagt bij aan het woongenot van uw huis. Bij Schraven Hoveniers begrijpen we dat als geen ander. Onze professionals nemen graag het tuinonderhoud voor u uit handen. Wij bieden diverse onderhouds-services aan om uw tuin het hele jaar door prachtig te houden. Hierbij kunt u denken aan snoeien, onkruidbestrijding, bemesten, gazononderhoud en meer.

Overige hoveniersdiensten

Naast tuinonderhoud, -ontwerp en -aanleg biedt Schraven Hoveniers nog tal van andere diensten. Hierbij kunt u denken aan boomverzorging, waarbij we zorgen voor het snoeien, kappen of rooien van bomen, en vijveraanleg, voor de creatie van een prachtige waterpartij in uw tuin. Ook voor de aanleg van sierbestrating, terrassen of tuinverlichting, kunt u bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Schraven Hoveniers in Wageningen?

Als u op zoek bent naar een hovenier, wilt u natuurlijk de beste keuze maken. Hieronder zetten we een aantal redenen op een rij waarom Schraven Hoveniers dé hovenier is die u zoekt voor uw tuin in Wageningen en omgeving.

 

Professionele aanpak

Bij Schraven Hoveniers werken we met vakkundig en ervaren personeel. Onze hoveniers zijn specialisten in hun vakgebied en zorgen ervoor dat uw tuin er altijd perfect uitziet. Daarnaast maken wij alleen gebruik van kwalitatieve materialen om duurzaamheid en tevredenheid te garanderen.

 

Duurzame en milieubewuste keuzes

Wij streven ernaar om duurzaam en ecologisch verantwoord te werk te gaan. Door milieubewuste keuzes te maken op het gebied van materialen en technieken zorgen we voor een groene en toekomstbestendige tuin. Zo dragen we ons steentje bij aan een gezonde leefomgeving voor u en uw omgeving.

 

Klantgerichte service

De tevredenheid van onze klanten staat bij Schraven Hoveniers voorop. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen en daar proactief op in te spelen. Door uitstekende communicatie en betrokkenheid bij onze klanten zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat.

250+ Klanten beoordelen on met een 8.8!

Bij Schraven Hoveniers zijn we trots op de positieve reacties die we ontvangen van onze klanten. Zo worden wij gemiddeld beoordeeld met een 8.8 door maar liefst 250+ klanten. Lees hier al onze reviews.

Schraven vegen

Onze aanpak bij Schraven Hoveniers in Wageningen

Eerste ontmoeting en inventarisatie van uw behoeften

Elk project bij Schraven Hoveniers begint met een kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek verkennen we uw wensen, concepten en vooruitzichten om een helder beeld te vormen van het beoogde resultaat. We houden rekening met uw persoonlijke stijl, smaak en budget en geven advies over de beschikbare opties.

 

Aanpak en kosteloze prijsopgave

Op basis van de kennismaking en de inventarisatie, maakt Schraven Hoveniers een gedetailleerd actieplan. In dit plan worden de diverse fases van het tuinproject uitgestippeld, van ontwerp en aanleg tot het onderhoud (indien gewenst) van uw nieuwe tuin. Na goedkeuring van het plan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave, waarin alle kosten duidelijk en inzichtelijk worden uiteengezet.

 

Implementatie en voortdurende communicatie tijdens het project

Gedurende het project houden we u continu op de hoogte van de ontwikkelingen en eventuele aanpassingen in het actieplan. Ons deskundige team hoveniers werkt samen om uw ideale tuin te realiseren, met een efficiënte uitvoering en oog voor detail.

 

Onderhoud na oplevering en garantie voor tevreden klanten

Uw tevredenheid staat bij Schraven Hoveniers op de eerste plaats. Daarom bieden we hoogstaande onderhoudsservice na oplevering en garanderen we onze diensten. Mocht er iets niet naar uw zin zijn na de voltooiing van uw nieuwe tuin, dan staan we klaar om dit onmiddellijk en effectief te verhelpen.

Onze projecten in de regio van Wageningen

Bekijk hieronder een deel van ons portfolio aan projecten in Wageningen en omgeving. Onze tuinen maken we in allerlei soorten en stijlen, van compacte stadstuinen tot uitgestrekte landelijke tuinen, en van klassiek tot eigentijds. Elk van onze tuinen is uniek en voldoet aan de hoge verwachtingen en behoeften van onze klanten.

Neem contact op met Schraven Hoveniers

Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare en creatieve hovenier in Wageningen en omgeving? Neem dan contact op met Schraven Hoveniers. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin. Bel ons op 024 – 64 148 25, stuur een email naar info@schravenhoveniers.nl, of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Uw droomtuin ligt binnen handbereik!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een hovenier in Wageningen?

De kosten van een hovenier kunnen sterk variëren, afhankelijk van de omvang en de complexiteit van het project. Gemiddeld kosten hoveniers in Nederland tussen de €30 en €50 per uur.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een tuin aan te leggen?

De tijdsduur voor het aanleggen van een tuin kan sterk variëren, afhankelijk van de omvang van de tuin en het ontwerp. Kleine projecten kunnen een paar dagen duren, terwijl grotere projecten enkele weken of zelfs maanden kunnen duren. Bij Schraven Hoveniers zijn we altijd duidelijk over de planning van uw tuinproject zodat u precies weet hoe lang het zal duren.

Moet ik aanwezig zijn terwijl de hovenier aan het werk is?

Het is niet nodig om aanwezig te zijn terwijl de hovenier aan het werk is, hoewel het soms nuttig kan zijn om beschikbaar te zijn voor vragen of om de voortgang van het project te bespreken.

Wat moet ik doen om me voor te bereiden op een gesprek met een hovenier?

Het kan handig zijn om een idee te hebben van het soort tuin dat u wilt, uw budget, en eventuele specifieke kenmerken die u in uw tuin wilt hebben. Dit zal de hovenier helpen om uw wensen beter te begrijpen.

Welke soorten tuinen kan een hovenier in Wageningen aanleggen?

Hoveniers in Wageningen kunnen een breed scala aan tuinen aanleggen, van kleine stadstuinen en dakterrassen tot grote landelijke tuinen en bedrijfsgroen.

Kan een hovenier helpen bij het kiezen van de juiste planten voor mijn tuin?

Ja, hoveniers hebben uitgebreide kennis van planten en kunnen advies geven over welke planten het beste in uw tuin zouden passen, rekening houdend met factoren zoals bodemtype, zonlicht en onderhoud.