Schakel een hovenier in Lent in voor het realiseren van uw droomtuin. U kunt terecht bij Schraven Hoveniers voor tuinontwerp, tuinaanleg en zelfs tuinonderhoud. Als u ons inschakelt, bent u er zeker van dat uw wensen worden meegenomen bij het ontwerp van uw tuin. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring en onze vakbekwame hoveniers weten van aanpakken. Bij onze werkwijze staat kwaliteit voorop. Wij zijn gevestigd in Wijchen, op ongeveer 13 kilometer afstand van Lent. Weet u nog niet zo goed wat u wilt gaan doen met uw tuin? Voor meer inspiratie voor uw tuin kunt u natuurlijk ook langskomen bij ons!

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Hovenier Lent
Hoveniersbedrijf Lent

Ideeën voor uw toekomstige tuin

Een tuin is voor velen de plek om even lekker te ontspannen. Zit u in de zomer vaak in de tuin? Geniet u bijvoorbeeld van een goed boek in het zonnetje? Ook voor in de wintermaanden hebben wij genoeg oplossingen voor uw tuin. Onze hovenier in Lent kan voor u een tuin ontwerpen die geschikt is voor alle seizoenen! U kunt alvast onze portfolio bekijken ter inspiratie. Bent u al een mooi ontwerp tegen gekomen? Of zit u al vol met ideeën voor uw toekomstige tuin? Schakel dan uw hovenier in Lent in!

Tuinontwerp in Lent

Wij helpen u graag met een goed doordacht ontwerpplan. Onze creatieve ontwerper neemt al uw wensen met u door en maakt op basis daarvan een geschikt tuinontwerp. Naast het tuinontwerp, kunnen we u ook helpen met een beplantingsplan. De juiste combinatie van struiken, bomen en planten zorgen ervoor dat uw tuin heel het jaar door nog meer tot de verbeelding spreekt.

Over Schraven Hoveniers

In de omgeving van Lent hebben wij al meerdere tuinen onderhouden en ontworpen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn continu op zoek naar de beste oplossingen voor uw tuin en houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Wilt u weten wat anderen over ons zeggen? Lees dan gerust onze referenties. Ook voor een hovenier in Arnhemdaktuin of een onderhoudsvrije tuin bent u bij ons aan het goede adres. Bent u op zoek naar een hovenier in Lent die u tuin ontwerpt, aanlegt en onderhoud? Onze vakbekwame hoveniers zorgen goed voor uw tuin!

Hoveniersbedrijf in Lent inschakelen?

Bent u van plan om een hovenier in Lent in te schakelen? Kies dan voor ons! Wij helpen u graag bij het realiseren van een prachtige tuin. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw tuin. Hovenier in Lent inschakelen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 024 – 64 148 25. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een hovenier in Lent,  OssMaldenGroesbeekNijmegenArnhemBemmelBeuningenDrutenBerg en dalElstUden en omgeving.