Wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Malden, kunt u terecht bij Schraven Hoveniers uit Wijchen. Wij zijn een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring! Inmiddels werken wij met een team van 14 enthousiaste hoveniers, die kwaliteit voorop stellen. Het bedrijf is begonnen in 1984. Oorspronkelijk begonnen in de plaats Leur, tegenwoordig gevestigd in Wijchen. Wij zijn altijd actief geweest in de regio, zowel in de kleinere als grote plaatsen. Malden ligt op circa 15 kilometer afstand van Wijchen, waardoor u zeker bij ons terecht kunt wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Malden. Bezoek ook onze tuinshop!

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Tuinontwerp in Malden

Zoekt u een hovenier in Malden waar u terecht kunt voor alles wat met tuinieren te maken heeft? Bijna iedereen in Nederland zou wel een tuin willen hebben, maar lang niet iedereen heeft de tijd of de zin om het onderhoud uit te voeren. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij werken met veel plezier aan uw tuin. Klanten kunnen bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden. Zo zijn er een hoop klanten die naar ons toe komen voor een tuinontwerp. Veel mensen hebben wel enig idee van hoe de tuin, groendakdaktuin of een onderhoudsvrije-tuin er uit moet komen te zien, maar kunnen niet tot in detail bedenken hoe de tuin precies ingericht moet worden. Wij hebben dat wel! Wij hebben al veel tuinen mogen ontwerpen en verrassen u graag met onze frisse ideeën. Nadat wij een tuinontwerp hebben gemaakt, kunt u uw tuin zelf inrichten of ervoor kiezen dit door ons te laten doen. Tuinontwerp in Malden? Neem contact op met ons!
Hovenier Malden
Hoveniersbedrijf Malden

Tuinonderhoud Malden

Wanneer u een hovenier in Malden zoekt voor uw tuinonderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw tuin heel het jaar door onderhouden, maar u kunt er ook voor kiezen ons slechts eenmalig in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer de tuin klaar gemaakt mag worden voor de zomer of voor de winter.

Doe het zelf tuinplan

Bij ons kunt u ook terecht voor advies over uw tuin. Door zelf in de tuin aan de slag te gaan, kunt u besparen op loonkosten. Daarnaast is het voor veel mensen ook erg ontspannend om in de tuin te werken. Wilt u in de tuin werken maar ontbreekt het u aan inspiratie? Schakel Schraven Hoveniers in voor een goed doordacht en geheel uitgewerkt tuinplan. 

Tuinontwerp Malden
Tuin aanleggen Malden

Hoveniersbedrijf in Malden nodig? Neem contact op!

Zoekt u een hovenier in Malden? Neem contact op! Wij zijn actief in Oss, Malden, GroesbeekNijmegenArnhemBemmelBeuningenLentDrutenBerg en dalElstUden en omgeving en helpen u graag met onderhoud in de tuin. U kunt ons telefonisch bereiken via 024 – 64 148 25. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.