Hovenier Nijmegen

Bent u op zoek naar een hovenier in Nijmegen die uw droomtuin kan realiseren? Dan bent u op zoek naar Schraven Hoveniers! Samen creëren we een tuin die aansluit bij al uw wensen. Niet alleen kiezen wij in onze ontwerpen voor een gedurfd lijnenspel. Maar hebben ook oog voor wat er groeit en bloeit. Zo komt uw tuin het hele jaar door helemaal tot zijn recht. Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Nijmegen? Wij zijn u graag tot dienst!

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Van tuinontwerp tot tuinaanleg in Nijmegen

Voor een smaakvol aangelegde tuin is er allereerst een doordacht plan van ontwerp nodig. Hier zorgt onze hovenier in Nijmegen voor. Uiteraard heeft hij daar uw mening voor nodig. Uw levensstijl en smaak zijn namelijk bepalend voor het eindresultaat. Nadat u samen tot een definitief tuinontwerp bent gekomen, gaat wij over tot de aanleg ervan. Dit kan in zijn geheel of gefaseerd worden uitgevoerd. Wilt u uw bestaande tuin liever renoveren? Ook dan staat ons vakbekwame team voor u klaar!

hovenier Nijmegen
Hoveniersbedrijf Nijmegen

Tuinonderhoud door professionele tuinman

Niet iedereen heeft ‘groene vingers’. Dat is ook niet altijd nodig. Laat u het tuinonderhoud liever aan iemand anders over? Ons hoveniersbedrijf nabij Nijmegen neemt het graag van u over! Wij werken met diverse onderhoudsschema’s. Hiermee kan onze hovenier in Nijmegen u in uw volledige tuinonderhoud voorzien. En kunt u op elk moment van het jaar optimaal van uw tuin genieten. Uiteraard kunt u ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt kiezen. Bijvoorbeeld om uw tuin winterklaar te maken.

Een voorjaarsbeurt

Fluitend gaat uw hovenier in Nijmegen aan het werk. De flora begint langzaam weer te bloeien en ook de dieren komen weer rustig op gang. Als woningeigenaar wilt u natuurlijk heerlijk van uw tuin kunnen genieten. Daarom schakelen veel mensen rond het voorjaar in Nijmegen een hovenier in. In deze zogenoemde voorjaarsbeurt komen vaak de volgende taken aan bod:

 • Graskanten steken;
 • Spuiten van bestrating;
 • Vegen van randen straatwerk;
 • Verticuteren en bemesten van gazon;
 • Bemesten en onkruidvrij maken van borders;
 • Snoeien van vorstgevoelige heesters;
 • Snoeien en leiden van klimplanten.

Een najaarsbeurt door onze hovenier in Nijmegen

De uren worden korter, de wind steeds guurder en de natuur trekt zich langzaam terug. Helaas: het najaar is in aantocht. Het zal u misschien verbazen, maar voor uw hovenier in Nijmegen zijn dit drukbezette dagen. Veel huiseigenaren willen in deze periode namelijk dat hun tuin nog één keer onder handen wordt genomen. Een hovenier in Nijmegen voert dan een aantal van de volgende werkzaamheden uit:

 • Bladruimen;
 • Bekalken van gazon;
 • Vegen van randen straatwerk;
 • Snoeien van heesters en hagen;
 • Loswerken en bemesten van borders.

Totaalonderhoud

Een mooie tuin heeft meer nodig dan een voor- en najaarsbeurt. Daarom kunt u onze hovenier in Nijmegen ook inschakelen voor totaalonderhoud. Samen met u stellen wij dan een uitgebreid onderhoudsplan vast. Vervolgens komt onze hovenier met enige regelmaat bij u in Nijmegen langs om één van de volgende taken op te pakken:

 • Gazon maaien;
 • Hagen snoeien;
 • Dak en leibomen;
 • Onkruidbestrijding;
 • Voorjaarsbeurt;
 • Najaarsbeurt;
 • Zomerbeurt.

Ons hoveniersbedrijf in Nijmegen voorziet u graag van het beste advies

Er zijn genoeg klanten die samen met onze hovenier in Nijmegen in hun tuin werken. Dat vinden wij hartstikke leuk! Dus heeft u een vraag over tuinonderhoud, -aanleg of ontwerp? Onze specialisten voorzien u graag van advies.

Een hovenier in Nijmegen met Schraven Hoveniers

Als ruim 40 jaar is Schraven Hoveniers een waar begrip in Wijchen en omgeving. Bij onze hovenier in Nijmegen staat kwaliteit altijd voorop. Dat betekent niet alleen regelmatig schakelen met onze klanten. Maar ook pas vertrekken wanneer zij tevreden zijn. En gelukkig zien wij dat terug in onze klanttevredenheid. Het is namelijk niet voor niets dat ons klantenbestand zich al heeft uitgebreid naar Nijmegen, OssMaldenGroesbeekArnhemBemmelBeuningenLentDrutenBerg en dalElstUden en omgeving. Nieuwsgierig naar onzs hoveniersbedrijf nabij Nijmegen? Bekijk meteen ons portfolio!

Tuinonderhoud-Nijmegen

Bel nu een hoveniersbedrijf nabij Nijmegen

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Nijmegen? Dan helpt Schraven Hoveniers u graag verder. Van tuinontwerp- tot het onderhoud. Ook voor de aanleg van een daktuin of een onderhoudsvrije tuin bent u bij ons aan het goede adres. Wij pakken het voor u op. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken via info@schravenhoveniers.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 024 – 64 148 25. En wie weet staat onze hovenier binnenkort bij u in Nijmegen in de tuin.