Zoekt u een vakbekwaam hovenier in de buurt van Oss voor het realiseren van uw droomtuin? Dan is Schraven Hoveniers de partner die u zoekt. Van ontwerp tot realisatie. Van tuinontwerp tot tuinonderhoud. Wij verzorgen al meer dan 40 jaar verschillende expertises op hoveniersgebied en zijn mede daarom hét hoveniersbedrijf in Oss en omstreken.

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Hoveniersbedrijf Oss

Voordat u onbezorgd in uw tuin kunt genieten, is er eerst een doordacht tuinontwerp nodig. Ons hoveniersbedrijf in Oss helpt u met de realisatie van uw droomtuin. Onze vakkundige hoveniers in Oss maken aan de hand van uw mening een ontwerp voor uw tuin of daktuin. Uw wensen worden uitgewerkt tot een gedetailleerd vormgegeven ontwerp. Samen komt u tot een definitief tuinontwerp voor uw tuin in Oss. Na uw goedkeuring te hebben gekregen, wordt er gestart met de tuinaanleg. Zoekt u voor de aanleg van uw tuin een hoveniersbedrijf in Oss? Neem dan snel contact met ons op!

Hovenier Oss
Hoveniersbedrijf Oss

Tuinonderhoud Oss

Voor tuinonderhoud in Oss bent u bij ons aan het juiste adres. Want wij begrijpen volledig dat u niet constant het onkruid kan wieden of de struiken kan snoeien. Wij zijn het hoveniersbedrijf in Oss dat dit graag voor u uit handen neemt. Wij hebben diverse onderhoudsthema’s welke we op verschillende manieren kunnen invullen. Tuinonderhoud dat is onze specialiteit. Onze hovenier nabij Oss zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar er op en top bij ligt.

Tuinaanleg

Na een goed doordacht tuinontwerp start ons hoveniersbedrijf in Oss met de de tuinaanleg. Wij kunnen dit in één keer van begin tot eind voor u doen. De verwachte aanlegtijd wordt duidelijk gecommuniceerd met u. Wij houden rekening met uw verplichtingen, verwachting en planning. Wilt u daarom dat dit liever gefaseerd gebeurd? Geen probleem! Voor tuinaanleg in Oss kunt u dus aankloppen bij Schraven Hoveniers.

Professionele tuinman in Oss inschakelen

Wilt u graag zelf uw tuin onderhouden, maar heeft u hier geen tijd voor of heeft u geen ”groene vingers”? Laat dan het tuinonderhoud over aan de tuinman in Oss. Onze hovenier in Oss heeft veel ervaring en neemt het graag van u over! Zo kunnen wij u helpen met een voorjaars- en najaarsbeurt. Hierbij kunt u denken aan het bekalken van het gazon, snoeien, bladruimen, gazon maaien en onkruidbestrijding. Onze hovenier in Oss komt regelmatig bij u langs om deze taken op te pakken. Met als doel dat u optimaal van uw tuin kan genieten!

Advies op maat

Onze hoveniers in Oss doen meer dan alleen tuinaanleg en tuinonderhoud. Heeft u bijvoorbeeld zelf groene vingers? Dan kunnen onze specialisten u voorzien van een advies. Zo kunt u zelf met veel plezier in uw prachtige tuin werken. Uiteraard bent u ook voor tuinonderhoud in Oss welkom bij ons hoveniersbedrijf. Schakel vandaag nog een hovenier in Oss in voor advies!

Contactgegevens hoveniersbedrijf Oss

Schraven Hoveniers is het allround hoveniersbedrijf voor OssMaldenGroesbeekNijmegenArnhemBemmelBeuningen, LentDrutenBerg en dalElstUden en omstreken. Wij zijn zelf gevestigd in Wijchen, maar uiteraard zijn onze hoveniers ook in Oss actief. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een mail met uw wensen of vragen naar info@schravenhoveniers.nl of bel ons op 024 – 64 148 25. Komen onze hoveniers nabij Oss binnenkort bij u langs?

Tuinaanleg Oss