Kleine tuin met overkapping

Haal het meeste uit uw kleine tuin

Heeft u ooit nagedacht over een overkapping en bent u op zoek naar creatieve oplossingen om uw kleine tuin te verbeteren? Of u nu recreatieve of esthetische doeleinden in gedachten hebt, een kleine tuin met een overkapping biedt eindeloze mogelijkheden.

Creëer een gezellige buitenruimte

Een kleine tuin met overkapping kan uw buitenruimte een totaal nieuwe dimensie geven. Of het nu regent of zonnig is, een overkapping biedt bescherming tegen weersomstandigheden. Een mooie overkapping kan verbazingwekkend genoeg de illusie van meer ruimte creëren. Met de juiste inrichting en beplanting kunt u een kleine tuin omtoveren tot een gezellig en knus buitenverblijf.

Voorbeeld van een natuurlijke tuin gerealiseerd door Schraven Hoveniers

Projectfoto’s en video

Benieuwd hoe zo’n kleine tuin met overkapping er eigenlijk uitziet? Neem hieronder een kijkje in onze projectgalerij met foto’s van een van de projecten die Schraven Hoveniers heeft gerealiseerd.

Soorten overkappingen voor een kleine tuin

Als het gaat om overkappingen voor uw tuin, zijn er veel verschillende opties. Enkele populair keuzes zijn pergola’s, paviljoenen, veranda’s en nog veel meer. U kunt kiezen voor een vrijstaande overkapping of voor een overkapping die aan uw huis is bevestigd, afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte. Meer over alle soorten overkappingen lezen? Bekijk onze pagina met alles over overkappingen.

Een veranda overkapping gerealiseerd door Schraven Hoveniers

Uw kleine tuin met overkapping laten aanleggen

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw eigen kleine tuin met overkapping laten aanleggen? Schraven Hoveniers heeft al meer dan 40 jaar ervaring en expertise in het ontwerpen en aanleggen van kleine tuinen met overkappingen. Met onze deskundige en klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat wij uitstekende resultaten behalen. Zo beoordelen 250+ klanten ons gemiddeld met een 8.9!

Verander met ons uw kleine tuin in een gastvrije recreatieve plek, waar vrienden en familie zich kunnen verzamelen, waar u kunt ontspannen na een lange dag werk, en waar de stress van de dag kan wegdrijven met de zachte bries van de natuur. Kleine tuin of niet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons team bestaat uit ervaren hoveniers, tuinontwerpers en andere specialisten die nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier onderaan deze pagina om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij nemen graag de tijd om uw wensen en ideeën te bespreken en te verkennen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.