Tuinaanleg Nijmegen

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen?
Schraven Hoveniers is de hovenier die tuinaanleg in de regio Nijmegen kan verzorgen. Het is aan te raden om uw tuin aan te laten leggen door een gespecialiseerde hovenier. Alleen dan zal uw tuin het best tot zijn recht komen. Wij nemen alles uitvoerig met u door. Hierdoor blijft alles erg overzichtelijk. Het is mogelijk om uw tuinaanleg in zijn geheel of gefaseerd uit te laten voeren. Of het nu gaat om renovatie of aanleg van uw tuin, wij zijn vakbekwame hoveniers met meer dan 40 jaar ervaring en realiseren elke klus!

✔ 40 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Tuin laten aanleggen Nijmegen

Wilt u uw tuin een nieuwe uitstraling geven en hier uw eigen wensen goed in naar voren laten komen? Dan is het tijd om een nieuwe tuin aan te laten leggen. Uw tuinaanleg in Nijmegen kunt u laten verzorgen door Schraven Hoveniers. Wij zijn het hoveniersbedrijf dat al voor veel klanten de aanleg van de tuin in Nijmegen heeft gerealiseerd. Het aanleggen van een tuin is een specialistische klus, schakel daar dan ook echte specialisten voor in.

Tuinontwerp en tuinaanleg Nijmegen
Aanleg vijver in Nijmegen

Tuinontwerp Nijmegen

Voor de fase van de tuinaanleg, komt tuinontwerp om de hoek kijken. Het tuinontwerp is een belangrijke stap. U wilt uw tuin natuurlijk het best tot zijn recht laten komen. Wij kunnen het tuinontwerp voor u verzorgen. Wij kiezen voor een gedurfd lijnenspel om het maximale uit uw tuin te halen. Wanneer het tuinontwerp naar wens is, kunnen wij van start gaan met het aanleggen van uw tuin. Voor zowel tuinontwerp als tuinaanleg in Nijmegen bent u bij ons dus aan het juiste adres! Bekijk voor meer informatie ook onze pagina: Tuinontwerp Nijmegen. Ook als u een onderhoudsvrije-tuin wilt, kunt u bij ons aankloppen.

Tuinaanleg Nijmegen: Realiseer uw droomtuin!

Heeft u altijd al uw droomtuin willen hebben? Een tuin waar u maximaal van kunt genieten? Het is dan tijd geworden om uw nieuwe tuin, groendak of daktuin te laten aanleggen. Wij kunnen uw droomtuin realiseren. Aan de hand van een adviesgesprek kunnen we de wensen en mogelijkheden bespreken. Maar één ding staat vast: Wij verzorgen de aanleg van uw tuin naar wens!

Contact voor tuinaanleg Nijmegen

Wilt u een tuin laten aanleggen in Nijmegen? Neem dan contact op. Wij zijn zelf gevestigd in Wijchen, maar zijn ook actief in Nijmegen, GroesbeekMaldenArnhemBemmelBeuningenLentDrutenBerg en dalElstUden en omgeving en helpen u graag met onderhoud in de tuin. U kunt ons per mail bereiken op info@schravenhoveniers.nl of telefonisch via 024 – 64 148 25. Wij helpen u graag met het aanleggen van uw nieuwe tuin!