Onderhoudsvrije tuin

Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije tuin? Schakel dan Schraven Hoveniers in. Wij bieden verschillende onderhoudsschema’s en invulmogelijkheden die geschikt zijn voor een onderhoudsvrije tuin. U kunt zelfs voor een compleet onderhoud kiezen waarbij u heel het jaar kunt genieten van een onderhoudsvrije tuin. Ideaal voor de mensen die niet over ‘groene vingers’ beschikken en wel wat hulp kunnen gebruiken. Ook kunnen we u helpen bij het aanleggen van een onderhoudsvrije tuin. Hieronder leest u meer over onze diensten en onderhoudsschema’s.

✔ 30 jaar ervaring ✔ Vakbekwame hoveniers ✔ Kwaliteit voorop 

Onderhoudsvrije tuin aanleggen
Onderhoudsvrije tuin

Verschillende onderhoudsschema’s

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende onderhoudsschema’s. Kiest u voor totaalonderhoud? Dan bent u er zeker van dat uw tuin het hele jaar door onderhoudsvrij is. Ook kunt u kiezen voor een voorjaarsbeurt. Hierbij kunt u denken aan snoeien, spuiten van bestrating en graskanten steken. Daarnaast bieden wij ook een najaarsbeurt. Veel voorkomende werkzaamheden bij zo’n najaarsbeurt zijn bijvoorbeeld bladruimen, snoeien en toepassen van grondverbetering.

Zelf aan de slag met een onderhoudsvrije tuin

Verder is het ook mogelijk om onze vakbekwame hoveniers in te schakelen voor een dagdeel of meerdere dagdelen. U kunt aan ons laten weten wat uw wensen zijn en voor hoeveel dagdelen u ons wilt inschakelen. Vindt u het zelf ook fijn om in uw tuin te werken? Bij ons is het dan ook mogelijk om samen met een hovenier te werken in uw tuin. De hovenier begeleidt u in dit proces, zodat het onderhoud van uw tuin op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Bestrating

U wilt kunnen genieten in uw tuin zonder dat u onderhoud hoeft te plegen. Maar wat is een tuin zonder dat je kunt genieten van planten? De keuze voor je juiste beplanting voor uw onderhoudsvrije tuin is dus van groot belang. De vakbekwame hoveniers van Schraven Hoveniers weten welke planten weinig onderhoud nodig hebben. Hier wordt dan ook rekening mee gehouden met de aanleg van uw onderhoudsvrije tuin. Zo kan er worden gekozen voor bodembedekkers of een soort bamboe dat niet woekert.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden bestrating en beplanting. Zo kan er worden gekozen voor soorten potplanten voor uw onderhoudsvrije tuin of voor verschillende soorten grassen. Maar ook grind kan zeker zorgen voor een mooie look in uw tuin zonder dat u er onderhoud aan heeft. Heeft u liever een tuin met veel planten en groen? Dan kunt er ook voor kiezen dat wij het onderhoud doen voor uw tuin.

Meer dan een onderhoudsvrije tuin

Het onderhoud van uw tuin kunt u met een gerust hart overlaten aan Schraven Hoveniers. Schraven Hoveniers biedt niet alleen onderhoud voor uw tuin, want wij kunnen ook voor u een een onderhoudsvrije tuin ontwerpen en aanleggen. Bent u geïnteresseerd in zo’n onderhoudsvrije tuin? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Meer informatie over een onderhoudsvrije tuin

Wilt u ook graag een onderhoudsvrije tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw tuin zonder onderhoud. Dat kan door te bellen naar 024 – 64 148 25, een e-mail te sturen naar info@schravenhoveniers.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over het realiseren van een onderhoudsvrije tuin.