Over Schraven Hoveniers

Schraven Hoveniers is de hovenier uit Wijchen en gespecialiseerd op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Ook voor het onderhouden van uw tuin als u op vakantie bent, zit u bij Schraven Hoveniers goed. Met meer dan 40 jaar ervaring op hoveniersgebied kiest u voor een betrouwbare partner met bewezen expertise. Wij realiseren uw droomtuin die aansluit bij uw wensen en fantasieën. Wij kiezen voor een gedurfd lijnenspel in de ontwerpen en hebben oog voor wat groeit en bloeit!

Terug in de tijd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visie

Als tuinspecialisten kunnen wij voor u een tuin creëren die aansluit bij al uw fantasieën, wensen en eisen die u voor uw buitenruimte kunt bedenken. Door het gedurfde lijnenspel in onze ontwerpen en oog voor wat groeit en bloeit, krijgen de tuinen van Schraven Hoveniers een stijlvol karakter. Aansluitend op het plan staat de beplanting centraal in al onze ontwerpen welke zorgen voor een kleurrijke en harmonische leefomgeving. Schraven Hoveniers probeert zich te onderscheiden met een uitgesproken gevoel voor vormgeving.

Geschiedenis

René Schraven is de eigenaar van Schraven Hoveniers, hij heeft zijn bedrijf opgericht in September 1984 in Leur, een klein dorpje bij Wijchen. Planten- en tuinliefhebber is hij echter al veel langer, “Als kind was ik al in de weer met allerlei stekjes”.
Na 4 jaar in Leur te hebben gewerkt voldeed de plek niet meer en verhuisde Schraven Hoveniers naar de huidige locatie.

Vanaf dat moment is het hard gegaan met het bedrijf:
René Schraven; “ik dacht eerst de zaak met een paar man te kunnen runnen maar uiteindelijk zijn dat er ongeveer 16 geworden”
“Mijn streven is niet om steeds groter en groter te worden” aldus René. “We willen ons richten op verbetering van onze kwaliteit. niet in de breedte maar in de diepte. Ik zeg niet dat we op die manier niet in omvang zullen groeien maar het is in ieder geval geen doel op zich.”

Rene Schraven