Overkappingen

Geniet het hele jaar door van uw tuin met een overkapping

Een tuin met overkapping is een prachtige toevoeging aan elke buitenruimte. Het biedt bescherming tegen de elementen, creëert een comfortabele buitenwoonruimte en verhoogt de waarde van uw huis.

Waarom een tuinoverkapping nemen?

Een tuinoverkapping is een geweldige manier om het hele jaar door van uw buitenruimte te genieten. Of u nu in de zomer wilt loungen zonder last te hebben van de felle zon, of wilt genieten van een warme kop thee in de regenachtige herfst, een tuinoverkapping maakt het mogelijk. Bovendien draagt een tuin met terrasoverkapping bij aan de esthetische waarde en functionaliteit van uw huis.

Een paviljoen overkapping gerealiseerd door Schraven Hoveniers

Projectfoto’s

Bekijk hier enkele foto’s van een van onze tuin met overkapping projecten, zorgvuldig en vakkundig ontworpen en aangelegd door Schraven Hoveniers.

Soorten tuinoverkappingen

Er zijn verschillende soorten tuinoverkappingen beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en stijlen. Van houten pergola’s tot moderne glazen overkappingen, er is een optie voor elke tuin en elk budget. Het kiezen van de juiste overkapping hangt af van uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis en tuin.

Voor meer informatie bekijkt u onze uitgebreide gids voor overkappingen. Hier vindt u alles wat u moet weten over overkappingen zoals de verschillende soorten, materialen, bouwstappen en tips voor het kiezen van de perfecte overkapping voor uw tuin. Ontdek de mogelijkheden voor uw eigen ideale buitenruimte.

Hoe kiest u de juiste tuinoverkapping?

Het kiezen van de juiste tuinoverkapping is een belangrijke beslissing. Enkele belangrijke factoren om te overwegen zijn: de stijl van uw huis, de grootte van uw tuin, uw budget en uw behoeften. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het klimaat in uw regio.

Medewerker van Schraven Hoveniers werkt aan een nieuwe tuin.

Uw tuin met overkapping aanleggen met Schraven Hoveniers

Bij Schraven Hoveniers, we hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen met overkappingen. We werken nauw samen met onze klanten om de perfecte tuinoverkapping te creëren die voldoet aan hun behoeften en wensen. Met onze deskundige en klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat wij uitstekende resultaten behalen. Zo beoordelen 250+ klanten ons gemiddeld met een 8.8!

Ons team bestaat uit ervaren hoveniers, tuinontwerpers en andere specialisten die nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen graag de tijd om uw wensen en ideeën te bespreken en te verkennen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.