Tuinaanleg

Tuin aanleggen

Als specialisten in tuinaanleg zorgen wij ervoor dat uw tuin volledig aansluit bij uw eisen en wensen. Een smaakvol aangelegde tuin begint met het presenteren van een goed doordacht ontwerpplan. Daarop volgt een uitgewerkte offerte met een uitvoerige beschrijving van alle werkzaamheden.

Uiteraard neemt Schraven Hoveniers alle tijd om samen met u alle details door te nemen alvorens met het werk te beginnen. Hierdoor is alles overzichtelijk en is het mogelijk om de aanleg geheel of gefaseerd uit te voeren.

Of het nu gaat over een renovatie of aanleg van de tuin, een team van vakbekwame hoveniers staat voor u klaar om uw droomtuin te realiseren. U houdt contact met een vast aanspreekpunt. Er zit verder een volledig groeiseizoen op de beplating en twee jaar garantie op alle andere werkzaamheden.

Wat kunt u verwachten?

Nadat het ontwerpplan is goedgekeurd kunnen we daadwerkelijk aan de gang. Met u is dan al besproken wat de planning is en wanneer ons team bij u aan de slag kan. Waar nodig zetten we ons uitgebreide machinepark in om de zwaardere klussen gemakkelijker en vakkundig te laten verlopen. Bij oplevering van de tuin lopen we samen door de tuin en bespreken of alles naar wens is verlopen en nemen samen door wat de komende periode belangrijk is om de tuin zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen en welke onderhoudswerkzaamheden er nodig zijn.

U verwacht van uw hovenier niet alleen advies, maar ook daadwerkelijke arbeid, de handen uit de mouwen dus. Bij Schraven Hoveniers hoeft u daar niet eens om te vragen, het liefste gaan ze meteen al enthousiast aan het werk.

We bespreken hoe de tuin te onderhouden, maken afspraken indien wij dit voor je gaan doen en ronden de opdracht af.

Plant

Tuinen waar wij trots op zijn