Tuinaanleg

Wij realiseren uw droomtuin

N 40 jaar ervaring

N Alle specialisten in huis

N Klantbeoordeling: 9,6

Wij zijn uw partner van begin tot eind

Met meer dan 40 jaar ervaring transformeren wij elk stuk grond in uw persoonlijke paradijs. Of u nu droomt van een moderne stadstuin, een klassieke landelijke tuin, of een duurzame tuin met inheemse planten, ons team van deskundige hoveniers staat klaar om uw droomtuin tot leven te wekken.

Persoonlijke Aanpak

Onze deskundige tuinarchitecten nemen graag de tijd om uw wensen en behoeften grondig te bespreken. Samen met u maken we een tuin die perfect aansluit bij uw levensstijl en uw woning.

Kwaliteitsgarantie

Wij staan achter de kwaliteit van ons werk. Daarom bieden we een volledig groeiseizoen garantie op beplanting en zelfs twee jaar garantie op alle andere werkzaamheden.

Ervaren Hoveniers

Met een team van ervaren hoveniers zetten we uw tuinontwerp om in realiteit. Van grondwerk tot beplanting en van terrasaanleg tot waterpartijen, we zorgen voor een vlekkeloze uitvoering met oog voor detail.

Tuinaanleg van A tot Z

Van ontwerp tot realisatie, Schraven Hoveniers biedt een compleet pakket aan tuinaanlegdiensten. Onze diensten omvatten;

  • Tuinontwerp: Samen met u creëren we een visueel plan dat de basis vormt van uw toekomstige tuin.
  • Beplanting: Met onze hoogstaande kennis van alles wat groeit en bloeit selecteren we de beste planten voor uw droomtuin.
  • Terrasaanleg: Ontwerp en aanleg van terrassen die naadloos aansluiten bij de stijl van uw tuin en woning.
  • Overkappingen: Wij ontwerpen en installeren alle soorten overkappingen die uw buitenruimte comfortabel en functioneel maken, ongeacht het weer.
  • Bestrating: Aanleg van sierlijke tuinpaden tot robuuste opritten.
  • Borders: Ontwerp en aanleg van borders die structuur en kleur aan uw tuin geven.
  • Waterpartijen: Van fonteinen tot vijvers, waterpartijen voegen een kalmerende dimensie toe aan uw tuin.
  • Tuinverlichting: Verlichting die uw tuin ook ’s avonds tot een sfeervolle plek maakt.
  • En nog veel meer: Ongeacht uw tuinwensen, dankzij onze ervaring met meer dan 4000 projecten is niks te gek. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Onze ervaren hoveniers nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en dromen te bespreken. Door ons in uw levensstijl en smaak te verplaatsen, garanderen wij een tuin die naadloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Uw Visie en Wensen Verkennen: We beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij we uitgebreid de tijd nemen om uw wensen en de functie van uw toekomstige tuin te bespreken.

Stap 2: Locatiebezoek en Analyse

Beoordeling van de Buitensituatie: Onze ontwerper bezoekt uw locatie om de ruimte te analyseren, de mogelijkheden te beoordelen en eventuele specifieke uitdagingen in kaart te brengen.

Stap 3: Tuinontwerp

Creatief Ontwerpproces: Met de informatie uit het kennismakingsgesprek en de locatieanalyse, creëren onze ervaren tuinarchitecten samen met u een passend tuinontwerp, afgestemd op uw levensstijl en smaak.

Stap 4: Offerte

Transparant en duidelijk: Met het definitieve ontwerp als basis stellen we een gedetailleerde offerte op voor de aanleg van uw tuin. U ontvangt een transparante prijsopgave, zodat u precies weet wat de realisatie van uw droomtuin gaat kosten.

Stap 5: Tuinaanleg

Volgens plan en verwachting: Ons ervaren team van hoveniers begint aan de transformatie van uw tuin. We gebruiken kwaliteitsmaterialen en bewezen technieken om uw tuinontwerp tot leven te brengen. Waar nodig zetten we ons uitgebreide machinepark in om de zwaardere klussen gemakkelijker en vakkundig te laten verlopen.

Stap 6: Oplevering en Nazorg

Van droom naar realiteit: De onthulling van uw nieuwe tuin! We lopen samen met u door de tuin om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Ook na de oplevering blijven we altijd beschikbaar voor advies en onderhoud, zodat uw tuin altijd in perfecte staat blijft.

Van de eerste schets tot de laatste steen, elke stap in ons proces is gericht op het realiseren van uw droomtuin. Wij maken van uw buitenruimte een persoonlijk paradijs.

Projecten

Met meer dan 4000 succesvol afgeronde projecten hebben wij over de jaren een breed scala aan tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Van intieme stadstuinen tot uitgestrekte landschappelijke bostuinen. Elk project is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie, en klanttevredenheid.

Reviews

Van de eerste ontwerpschets tot de laatste plant die de grond in gaat, streven we naar niets minder dan uw volledige tevredenheid. We zijn dan ook trots op de vele positieve reviews van onze klanten.

Gillian Lukkassen
Gillian Lukkassen
21/11/2023
Schraven Hoveniers heeft recent onze nieuwe voortuin aangelegd en wij zijn heel erg blij met het resultaat. Vanaf het ontwerp tot de oplevering kregen we echt het gevoel dat er aandachtig naar onze wensen werd geluisterd. Ze gaven ons ook hele goede suggesties waardoor we meer konden halen uit onze beperkte ruimte. Als je op zoek bent naar een hovenier dan raad ik Schraven Hoveniers zeker aan! Zeer vriendelijke en kundige vakmensen die echt geven om een kwalitatief resultaat. Hartelijk dank ook aan René, Olof, Matt en de rest van het team. Wij genieten nog elke dag volop van onze nieuwe voortuin!
Marijke Brinkman
Marijke Brinkman
15/11/2023
Onze patio(tegel)tuin is omgetoverd tot een echte tuin waar het goed toeven is , Van het eerste plan tot de laatste werkzaamhedden is vakkundig gehandeld en we zullen dit bedrijf zeker aan raden
Cathelijne Frielink
Cathelijne Frielink
14/11/2023
Onze tuin heeft een ware metamorfose ondergaan: er is een mooi en origineel ontwerp gemaakt en het is schitterend uitgevoerd! Er werd door zowel Rene als door de tuinmannen erg met me meegedacht. Er is echt hard gewerkt! Een echte aanrader. Ik ben helemaal blij!
Laura Grootaarts
Laura Grootaarts
29/10/2023
We hebben drie jaar geleden zowel onze voor- als achtertuin laten aanleggen door Schraven en zijn er nog iedere dag blij mee. Planten, bestrating, schutting, verlichting, een complete overkapping: alles is aangepakt. Er is goed naar onze wensen geluisterd – we houden heel erg van planten en bloemen maar hebben totaal geen groene vingers . Daar is in de keuze van de planten goed rekening mee gehouden. Allemaal planten waar ik nooit van gehoord had, en die als vanzelf groeien. Ook de mensen die het plan hebben uitgevoerd: perfect. Inmiddels laten we Schraven 1x per jaar langskomen voor onderhoud.
Britt Zweers
Britt Zweers
27/10/2023
Onze voor- en achtertuin laten aanleggen door Schraven Hoveniers en we zijn zeer tevreden. We zijn begonnen met het tekenen van de tuin, daarna het beplantingsplan en het uitzoeken van de materialen. We hebben prachtige cortenstalen plantenbakken, verlichting, een vijver en een beregeningssysteem. René, Olof, Sam en Edward hartelijk dank voor het fijne contact. We genieten enorm van onze prachtige tuin!
Mike Werts
Mike Werts
27/10/2023
Zeer professioneel, echt vakwerk. Een aanrader ! Gr Mike
René van Haarlem
René van Haarlem
25/10/2023
Blij met mijn terras 👍
Anne Schraven
Anne Schraven
24/10/2023
Professioneel en vriendelijk personeel. De tuin is tot in de puntjes afgewerk. Ben nog iedere dag blij met mijn mooie voortuin!
Gliderpilot Karel (Gliding is fun!)
Gliderpilot Karel (Gliding is fun!)
18/07/2023
Erg mooi

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden voor de aanleg van uw tuin met Schraven Hoveniers

Bij Schraven Hoveniers begrijpen we dat de beslissing om uw tuin aan te pakken een grote stap is. Daarom zetten wij ons in om dit proces zo transparant en aangenaam mogelijk te maken. Van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie, wij staan garant voor een heldere communicatie en topkwaliteit.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en zet de eerste stap naar de tuin van uw dromen.