Tuinrenovatie

Wij realiseren uw droomtuin

N 40 jaar ervaring

N Alle specialisten in huis

N Klantbeoordeling: 9,6

Een nieuw leven voor uw bestaande tuin

Bij Schraven Hoveniers begrijpen we dat niet elke tuin een volledige make-over nodig heeft. Soms is een zorgvuldige update van bepaalde elementen alles wat nodig is om uw buitenruimte te transformeren. Ontdek hoe onze op maat gemaakte tuinrenovatie-oplossingen u kunnen helpen het potentieel van uw tuin volledig te benutten.

Wat is tuinrenovatie?

Tuinrenovatie omvat het veranderen, vernieuwen of verbeteren van bestaande tuinen zonder de gehele ruimte opnieuw aan te leggen. Dit kan variëren van het aanpassen van de beplanting tot het compleet herinrichten van functies zoals vijvers, terrassen en bestrating. Of u nu kleine aanpassingen wilt of een aanzienlijke verandering, onze tuinrenovatiediensten zijn ontworpen om flexibiliteit en effectiviteit te bieden voor iedere tuin.

Onze diensten

Bij Schraven Hoveniers bieden we een breed scala aan tuinrenovatiediensten aan die passen bij elke behoefte.

Ontwerp en advies

Elk renovatieproject begint met een gedetailleerd ontwerp en persoonlijk advies. Onze ervaren tuinontwerpers luisteren graag naar uw wensen en vertalen deze naar een praktisch en esthetisch ontwerp. Of u nu een moderne, minimalistische tuin wenst, of een klassieke, groene oase, wij zorgen dat het ontwerp perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Uitvoering en constructie

Met onze vakkundige aanpak zorgen wij voor de realisatie van alle elementen in het tuinontwerp. Van bestrating en waterpartijen tot beplanting en overkappingen, onze gespecialiseerde teams werken met hoogwaardige materialen om kwaliteit te garanderen.

Uitvoering en constructie

Met onze vakkundige aanpak zorgen wij voor de realisatie van alle elementen in het tuinontwerp. Van bestrating en waterpartijen tot beplanting en overkappingen, onze gespecialiseerde teams werken met hoogwaardige materialen om kwaliteit te garanderen.

Nazorg en Onderhoud

Een tuin is altijd in ontwikkeling. Ook na de renovatie staan wij graag voor u klaar met onze onderhoudsservices. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of seizoensgebonden aanpassingen, wij zorgen ervoor dat uw tuin er jaar in jaar uit prachtig bij ligt.

Van kleine aanpassingen tot complete tuinrenovatie, elke tuin verdient een tweede kans om te schitteren. Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin met Schraven Hoveniers.

Projecten

Met meer dan 4000 succesvol afgeronde projecten hebben wij over de jaren een breed scala aan tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Van intieme stadstuinen tot uitgestrekte landschappelijke bostuinen. Elk project is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie, en klanttevredenheid.

Reviews

Van de eerste ontwerpschets tot de laatste plant die de grond in gaat, streven we naar niets minder dan uw volledige tevredenheid. We zijn dan ook trots op de vele positieve reviews van onze klanten.

Gillian Lukkassen
Gillian Lukkassen
21/11/2023
Schraven Hoveniers heeft recent onze nieuwe voortuin aangelegd en wij zijn heel erg blij met het resultaat. Vanaf het ontwerp tot de oplevering kregen we echt het gevoel dat er aandachtig naar onze wensen werd geluisterd. Ze gaven ons ook hele goede suggesties waardoor we meer konden halen uit onze beperkte ruimte. Als je op zoek bent naar een hovenier dan raad ik Schraven Hoveniers zeker aan! Zeer vriendelijke en kundige vakmensen die echt geven om een kwalitatief resultaat. Hartelijk dank ook aan René, Olof, Matt en de rest van het team. Wij genieten nog elke dag volop van onze nieuwe voortuin!
Marijke Brinkman
Marijke Brinkman
15/11/2023
Onze patio(tegel)tuin is omgetoverd tot een echte tuin waar het goed toeven is , Van het eerste plan tot de laatste werkzaamhedden is vakkundig gehandeld en we zullen dit bedrijf zeker aan raden
Cathelijne Frielink
Cathelijne Frielink
14/11/2023
Onze tuin heeft een ware metamorfose ondergaan: er is een mooi en origineel ontwerp gemaakt en het is schitterend uitgevoerd! Er werd door zowel Rene als door de tuinmannen erg met me meegedacht. Er is echt hard gewerkt! Een echte aanrader. Ik ben helemaal blij!
Laura Grootaarts
Laura Grootaarts
29/10/2023
We hebben drie jaar geleden zowel onze voor- als achtertuin laten aanleggen door Schraven en zijn er nog iedere dag blij mee. Planten, bestrating, schutting, verlichting, een complete overkapping: alles is aangepakt. Er is goed naar onze wensen geluisterd – we houden heel erg van planten en bloemen maar hebben totaal geen groene vingers . Daar is in de keuze van de planten goed rekening mee gehouden. Allemaal planten waar ik nooit van gehoord had, en die als vanzelf groeien. Ook de mensen die het plan hebben uitgevoerd: perfect. Inmiddels laten we Schraven 1x per jaar langskomen voor onderhoud.
Britt Zweers
Britt Zweers
27/10/2023
Onze voor- en achtertuin laten aanleggen door Schraven Hoveniers en we zijn zeer tevreden. We zijn begonnen met het tekenen van de tuin, daarna het beplantingsplan en het uitzoeken van de materialen. We hebben prachtige cortenstalen plantenbakken, verlichting, een vijver en een beregeningssysteem. René, Olof, Sam en Edward hartelijk dank voor het fijne contact. We genieten enorm van onze prachtige tuin!
Mike Werts
Mike Werts
27/10/2023
Zeer professioneel, echt vakwerk. Een aanrader ! Gr Mike
René van Haarlem
René van Haarlem
25/10/2023
Blij met mijn terras 👍
Anne Schraven
Anne Schraven
24/10/2023
Professioneel en vriendelijk personeel. De tuin is tot in de puntjes afgewerk. Ben nog iedere dag blij met mijn mooie voortuin!
Gliderpilot Karel (Gliding is fun!)
Gliderpilot Karel (Gliding is fun!)
18/07/2023
Erg mooi

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden voor de renovatie van uw tuin met Schraven Hoveniers

Geïnteresseerd in wat Schraven Hoveniers voor uw tuin kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag met een persoonlijk en professioneel advies voor uw tuinrenovatie.